Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718317

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

Man ska dock tillägga att AP är som ett gift för gruppen. Sanningen är att förra säsongen så spelade Hv som bäst när AP var skadad, då slöt dom samman som grupp. Han har skills i absoluta topp av Shl och det går inte ersätta så det är givetvis ett enormt tapp.

Men han är en diva och det bubblar nu upp saker som varit dolt och det accepterades av Nubben men nu med Abbott vid rodret så är det slut på det.

Nu är det laget före jaget som gäller och klarar du inte av att vara med på gemensam träning och ska särbehandlas så är det tack och hej!

Det kommer bli en tuff säsong för oss men ombyggnationen som skulle skett när vi gick upp börjar nu och tror dom flesta fans accepterat detta.

Ni i Brynäs känns som att ni gjorde läxan med organisationen och lagbygget när ni gjorde eran blixtvisit i HA medans vi gjorde precis tvärtom.

Förövrigt jävligt kul att ni är tillbaka, tror ni kommer göra en bra säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
jt:

Sådana spelare stjälper mer än hjälper oavsett hur bra dom är

Att rekrytera Abbot var det bästa Hv kunde göra

Jag tror ni blir årets flipp. tippar 5 - 6 om ni får spelet och funka
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jt: När en spelare och klubb befinner sig i en en konflikt "uppdagas" det alltid massa dåliga saker om spelaren. Det låter väldigt konstigt att er överlägset bästa spelare som också blev lagkapten helt plötsligt är ett ruttet äpple. Det finns alltid två sidor av myntet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jt: Hade ingen aning om att AP var en diva. Då backar jag HV:s beslut till 100%.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jt: Lite som när Boorken rensade i BIF
Kommentera