Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718356

Sv: A propósito de nada
honken21: ” Fan... så taktlöst att sätta ihop Silfver-Jordan-Oskar direkt. Signalerna det skickar både till spelarna själva och fansen. På vilket sätt är det rimligt att sätta förväntningar på denna trio som en förstakedja-producerande enhet. Finns frågetecken kring alla tre gällande produktion. Okej... vi får hoppas att chansningen går hem. Men kan slå väldigt fel ut och påverka hela säsongen.”

För mig är det självklart att den kedjan ska testas mot SHL motstånd. Jag tror att Gällstedt åtminstone börjar med att göra så lite förändringar som möjligt för att bygga vidare på den fina kemin från förra året.

Det betyder följande tills det visar sig att något inte funkar:

Rödin-Larsson-Indrasis
Silfverberg-Schroeder-Lindblom
Kopacka-Ölund-Trivigno
Scott-Vesel-Lindblom/Lejon/NY

Jag tycker man ”slösar bort” Vesel i 4:e. Jag skulle gärna se en ren NA kedja i 3:e med Kopacka-Vesel-Trivigno.

Ölund passar bättre i 4:e ihop med Scott och någon till. Det var länge sedan vi hade den kompetensen i 4:e.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: vet inte vad alla får ifrån att vesel skulle vara bättre som tredjecenter än Ölund? Vesel har bevisat noll i SHL medans ölund som tredjecenter får tre år sen eller om två fick chansen i landslaget och var inte direkt tredjecentern som var problemet när vi åkte ut, sen tror jag kemin kopacka-ölund som skapades förra säsongen ska behållas och sen lägga till Trivigno där så går den femman för mig väldigt mycket mer spännande än med vesel som center
Kommentera