Brynäs IF

722767 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718365

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Vesel är helt enkelt en bättre hockeyspelare än Ölund, det bevisade han hela förra säsongen. Masken sa ju till och med att Vesel var lagets DNA. Det är ingen diss mot Ölund, han skulle vara seriens bästa 4:e center och jag tycker hans egenskaper lämpar sig bättre där.

Kör man Vesel som 4:e så tappar man en stor del av hans offensiva uppsida tror jag. Dessutom hade Kopcka kemi med Vesel också innan han började spela med Ölund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: men du kan inte säga så i SHL, i HA ja då är vesel bättre än ölund och borde få starta som tredjecenter men nu i SHL så blev han bänkad i Hv när han var där så han platsade inte ens i hans förra lag i SHL som var en plats högre upp än oss då, och sen har ölund gjort mer än vesel, sen att han är lagets dna så är de ju bättre att ha han i en fjärde med skott som han har kemi med innan, det spelar ingen roll vad vi tycker för ledarstaben tycker just nu som mig och det var därför vesel tänkte längre innan han skrev på då han visste vilken roll han skulle få
Kommentera