Brynäs IF

722775 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718501

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det mest optimala hade såklart varit att värva en etablerad spelare som vi på förhand har fyra kompletta kedjor med SHL-kompetens.

Om man utgår från dagsläget så har jag nästan hellre haft Lejon där faktiskt, potentialen hos honom är nog något högre än hos L.Lindblom. Alternativt en svagare fjärde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag gillar grundidén med att låta flera yngre spelare slåss om en plats. Samtidigt var ingen av dessa yngre i närheten av att hålla SHL-klass 23/24. Realistiskt sett måste någon ha en kometutveckling eller en till forward värvas.

Det som gör mig lite fundersam är att Brynäs har många äldre forwards, visst kan man säga att ålder är en siffra, men det låter osannolikt att alla skulle lyckas undvika skador och då står man helt plötsligt där med två forwards som förmodligen inte håller måttet i SHL.

Edit: ser att du skrev ungefär samma sak samtidigt som jag skrev detta inlägg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Kanske det. Säkerligen högre potential, men hans erfarenhet talar ju emot rätt hårt. Ska bli spännande att se vad man gör. För mig får man gärna testa Lindblom, Lejon och Karlsson om han blir kvar. Lite konkurrens är alltid bra. Känns väl lite som att dom vill hålla en plats öppen för att kunna utveckla yngre spelare, men kan ha fel.
Kommentera