Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718540

Sv: A propósito de nada
JawKee: De egna produkterna handlar inte om "träffsäkerhet" som när man gör värvningar utifrån. Det handlar om att kunna bedöma hur bra J20-spelarna är för stunden, vilka som har störst potential och på vilket sätt de utvecklas bäst. Av de egna spelarna som Brynäs har släppt fram i A-laget de senaste åren har bara Lindstein och Nordh haft en OK utveckling i föreningen.

Kvist och Birgersson borde ha spelat i HA senast Brynäs spelade i SHL. Flera av de yngre som är med i truppen nu borde också spela i HA. Enligt Hockeynews är Johanesson och Ohlsson klara för Almtuna på lån, det är en bra början, men det finns fler i den här truppen som inte håller SHL-klass.

När det gäller exempelvis Lindblom jr, så är han inte längre junior heller. Han går in på sitt andra år som senior. Den typen av spelare kan snarare stå ivägen för juniorer än vara en del av "ge juniorer chansen".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: När det kommer till Lejon så handlar det om träffsäkerhet enligt mig.
Jag är ändå lite inne på att Lindblom Jr kanske får liiite överseende för att brorsan är tillbaka. De vill gärna spela ihop. Oskar kanske får ordning på honom, får intrycket att han är en stenhård kravställare
Kommentera