Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718617

Sv: A propósito de nada
jt: Det är ju svårt det där med orsak - verkan. HV och Brynäs liknar ju varandra vetenskapligt de senaste åren. Stora klubbar med historia, supportrar och pengar som har använt många hemvändare. Men som likförbannat hamnat i HA och försöker etablera sig i SHL igen. Man undrar vad som är gemensamma nämnaren. Men jag tänker till sist att man bör komma ihåg att SHL är jävligt tajt och att det i bakgrunden spökar saker som vi supportrar inte vet om. Förmodligen är det så att relativ framgång i SHL (dvs slutspel) ger följdeffekter och att framgång föder framgång.

Med det sagt bör allt annat än att Brynäs åker ur ses som en framgång i sig. Även om den är liten och måste byggas på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Catodenäldresspöke13: Allt ovan kvalplats så är jag nöjd faktiskt.

Jag tycker att just Hv levt kvar i det gamla. Man har fortsatt säsong efter säsong att spela dump and chase hockey medans andra lag utvecklat sina spel och haft en trygg röd tråd i hur det ska spelas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Catodenäldresspöke13: Hmm…. Kossila klarade inte läkarundersökningen i Bern, helt plötsligt gör Peterssons agent ett utspel och nu vill Bern ha Petersson, verkar det som. Man undrar om Berns intresse kanske var huvudorsaken till agentens utspel från första början?
Kommentera