Brynäs IF

722808 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2719076

Sv: A propósito de nada
J F K: Well varenda tippning jag sett på twitter håller modo i botten 4. Och oftast bland de två sista platserna. Nu säger jag inte att det blir så, men det brukar vara en liten fingervisning. Sen kan allt hända. Men att han tippar modo långt när är han inte ensam om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Vi är ändå högre upp än ifjol i tippningar då vi bara var botten två, men vi har de senaste tre åren alltid varit två eller tre placeringar bättre än tipsen. Det, om något, är en fingervisning.

Hedberg var faktiskt sämsta tipparen i de tips jag kört flera år. Det vore kul om fler tippar så kan jag dra ut statistik innan gällande media, medel osv baserat på tipparens hemvist bland lag. Ifjol var ni sämst av de tre på HS stora lagen med oss och Timrå. Läge för revansch?

Men som sagt. Att insinuera att vi bara slår sarg ut är extremt okunnigt. Vårt problem var alltså att vi slog alldeles för få. Vi försökte vara för konstruktiva och hålla pucken inom laget. Det var först på slutet vi blev cyniska nog och först då ryckte vi ifrån bottenlagen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Modo tackade nej till slutspelsplats.
Kommentera