Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2720917

Sv: A propósito de nada
Brynäs spelade upp sig tycker jag. 1-3 i öppen kasse känns ändå rättvist med tanke på antalet utvisningar Brynäs fick mot sig. Hade lika gärna kunnat vara 2-2 (bra räddning + räddat friläge i slutet från Timråkeepern) trots alla utvisningar.

21-10 i PiM och det blir automatiskt svårt att vinna. Ser försiktigt fram emot nästa match. Några kul spelare (nya) som D'Astous (rädd för att han blir mest utvisade spelaren). Bobby... Oj vilken speed! Kul även att Kopacka visar sin fart även mot SHL-motstånd.

Sen lite trist att hemvändarna var lite osynliga så klart. Men de har ju varit rätt öppna med att de inte kommer gå in och dominera (direkt). Sen är det ju inte i första försäsongsmatchen de ska vara bäst i heller.

En typisk försäsongsmatch som hade kunnat sluta lite hur som helst. Timrå väldigt bleka i PP (eller vi bra i BP) men det är nog inget lag som direkt tränat på det än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Tack för summering av matchen. Jag (som missade den) får intrycket av att vi spelade odisciplinerat och inte riktigt hängde med i tempot, stämmer det? Eller var det domarna nu igen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: mer än en period i PP det är ju vårt signum att klaga på domarna men man har ju aldrig sett bra argument mot att vi haft fel. Varje lag borde kunna välja bort ett domarpar men iof tråkigt för Laaskola om alla lag hade valt honom förutom Timrå då
Kommentera