Brynäs IF

723320 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2721798

Sv: A propósito de nada
Lite tankar och reflektioner efter två perioder i vår andra match på försäsongen (många här inne verkar tro att vi är i omgång 36 och målar fan på väggen)

Första perioden kändes rätt, hafsig, från bägge lagen, Örebro gör (som jag ser på saken) två turliga mål.

Givetvis synd att vi inte kan ta tillvara på ett 5 mot 3 läge, även om vi fortfarande inte tränat PP så kan jag tycka att man ska skapa mer än ett bra läge när man spelar med 2 man mer, den skickligheten ska finnas.

Men överlag så var första som sagt, ur mitt perspektiv en rätt medioker period.


Under andra perioden tycker jag att det inte är något snack om saken, vi parkerar i deras zon och Örebro har inte något att säga till om. Nej absolut vi gör inte mål och när säsongen väl börjar så är det flest mål som vinner, men här och nu är det försäsong och jag ser mycket hellre att Brynäs visar upp ett bra spel än att man flaxar in 2 puckar för att sen vara tillbakapressade en hel period.

På det stora hela så tycker jag ändå att den här matchen är ett steg framåt jämfört med senast mot Timrå och i min värld är det de man är ute efter, att varje match bli lite bättre och slipa på detaljer.

Återigen, vi alla hade givetvis gärna sett mål och det hade inte alls varit ologiskt om det stått 2-2 nu inför tredje, men nu gör det inte det utan nu får man blicka framåt mot den tredje och se om vi orkar hålla i spelet från andra perioden under den tredje också, lyckas vi med det så kommer iaf jag vara riktigt riktigt nöjd med dagens match. Ja även om vi förlorar.
Kommentera