Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2721988

Sv: A propósito de nada
Jösses, detta matchställ måste väl ändå vara kandidat till årets fulaste?

Nu är jag högst medveten om att flertalet Timråiter är härinne och läser och det är inte min mening att ”kivas” men jag anser ändå att de som är ansvariga har stått för ett haveri på en annars fin och klassiskt tröja.

Eller är det bara jag?
Uppladdat:

450x300-img7740.jpegimg7740.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Tröjan är katastrof och har varit flera år. Som tur var går avtalet ut med kommunen snart så man kanske kan få dit skölden iaf. Som det är nu är allt en grötig röra med all reklam, men med skölden och kanske aningen mer nedtonad reklam så tror jag det blir ett lyft.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det där är inte bara en kandidat till årets fulaste matchtröja. Den är ju så ful att det svider i ögonen, och alla reklam, herregud… Timrå måste ju avskeda den som designar tröjorna, Lander och övriga spelare måste ju tycka att det är pinsamt att åka omkring i dessa..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Alltså den är verkligen inte snygg. Rätt enhetlig i färger i.a.f. men den skriker ändå den där skumma farbroderns Ugly Christmas Sweater som bara han tycker är kul.

Edit: Kristers Steinbergs lånas ut till Hudik i dag. Kul för honom och bra för Brynäs som jag ser det.
www.brynas.se/article/8d1asik-1ekad/view
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Förstår att Timrå behöver alla pengar de kan få med sin ekonomi men behövde de sååå mycket reklam på tröjan?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "" Absolut det snyggaste jag nånsin sett!
Kommentera