Brynäs IF

723593 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2722727

Sv: A propósito de nada
Peja: Enligt din teori om att de väljer lag att följa efter intresse så har de alltså bedömt att det är större intresse av Modo med tanke på att de haft en gubbe som punktmarkerat dem sedan förra året?
Jag tror snarare att de tar vad de får och att Mattias Persson själv är Brynäsare och ville till Gävle eller något liknande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Tror inte Hockeynews har den typen av marginaler att de kan göra annat än placera ut de fåtalet anställda strategiskt utifrån hur de ska kunna maximera antalet prenumeranter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Ganska säker på att Mattias håller på Rögle då han är därifrån krokarna och har många kontakter i klubben. Bland annat därför som han var först med nyheten om Dickinson
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Anledning att han punktmakerat Modo kan annars handla om att han jobbade på Örnsköldsviks Allehanda innan hockeynews och att han redan då bevakade Modo, samt bodde i Övik..Sen kan man såklart ha teorier kring vilka han hejar på, men det finns inte mycket som tyder på det.. Han ska förövrigt även bevaka Leksand lite extra, något han nämnde i podden med rinkside, vilket bara stärker tesen att hockeynews vill bevaka lag med många supportrar. Eller hejar han på Leksand också?
Kommentera