Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723269

Sv: A propósito de nada
Farsang: Markan har ny klubb också. Så det är totalt 4 spelare som byter klubb och därför åkt över tidigare för att hitta bostad osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Blir lite fundersam när jag kollar på Brynäs trupp och jämför med konkurrenternas. Värvningarna som man har gjort känns gedigna och genomtänkta, men truppen är alldeles för tunn. Att ha 6 SHL-mässiga backar och 11 SHL-mässiga forwards räcker inte, och är inte konkurrenskraftigt i dagens SHL.

Det vore snarare en smart strategi att gå in i säsongen med för många spelare. Det är ju busenkelt att skeppa under säsongen, med tanke på hur begränsad marknaden är då.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ja, men fortfarande ett smart försäsongs-jippo där man för någonting roligt som många supportar uppskattar och samtidigt håller kontakten med NHL-killarna. Sen blir det ännu mer jippo när damspelarna är med, men kan förstå tanken med det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det är väl bara i giganter som Florida Panthers, Edmonton Oilers och Modo Hockey Hearts som sådana tapp inte märks inför försäsongsmatcher. Just say NO!
Kommentera