Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723417

Sv: A propósito de nada
Peja: Samtidigt, tittar vi på Malmö som du tog som exempel. Dom har 15 forwards på kontrakt, så länge dom inte har skador så är det åtminstone 3 st som kommer vara besvikna. Svårt att hålla alla nöjda.

Jag kan hålla med om att vår forwardsida är rätt tunn, ett par skador på nyckelspelare så kan det snabbt bli jobbigt.

Men vi har ju samtidigt kullen med 07’or som är exceptionell, man vill nog ge några av dessa chansen under säsongen också. ZAIK kan ju fylla på med juniorer vid skador utan att det knappt märks. Dit behöver ju vi också komma och vad är bättre än att börja med den lovande 07-kullen?

Det sista jag vill är att vi är tillbaka med dyra, mediokra spelare i 4:e så som Alcén själv, Mannberg och Adam Pettersson… Det har vi provat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det kommer alltid komma skador. Köper inte riktigt snacket om att de som petas skulle bli så himla besvikna, vad har Lindblom, Lejon och Ohlsson uträttat i HA för att kunna bli besvikna över att inte platsa i SHL?

Brynäs bristande bredd är som man byggde förr i tiden, nu bygger SHL-lagen annorlunda. Antagligen eftersom alla vet att man med lätthet kan skeppa spelare under pågående säsong om man mot förmodan skulle undvika skador.
Kommentera