Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723545

Sv: A propósito de nada
Med risk för att bli tjatig angående bredd. Tycker man redan nu kan se bristerna på backsidan innan säsongen ens är igång. Johannesson har varit skadad under en väldigt lång tid, vilket gör att Brynäs redan nu saknar en back på träningarna. Sen är det en del oundvikliga skavanker bland våra övriga backar som varierar vecka för vecka. Bertil för några dagar sen, och nu Djoos och A.Andersson som måste stå över. Konsekvenserna blir att vi måste fylla ut varje träning med juniorer, vilket givetvis är en bra lärdom för dom, men det hade såklart varit mer optimalt om Brynäs hade haft åtta SHL-kapabla backar som får lära sig vårt grundspelet. Tror även nivån på träningarna riskerar att sänkas när dom ständigt måste fylls ut med sämre spelare.

Problemet jag beskriver ovan kanske i grunden är överdriven, men att ha så få ordinarie backar är varken en fördel på träning eller på match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Håller med dig i sak men just nu saknar vi fyra backar under A-lagskontrakt. Vilken klubbs backsida hade inte sett tunn ut om det skett?
Kommentera