Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723581

Sv: A propósito de nada
Gavve: Håller i stort sett med. Dock fick vi väl ovanligt många NHL-miljoner nu så Oskarshamnbidraget är väl utraderat i o f s.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: ”Håller i stort sett med. Dock fick vi väl ovanligt många NHL-miljoner nu så Oskarshamnbidraget är väl utraderat i o f s.”

Jag hoppas verkligen inte att Svedman och Alcén bränner majoriteten av NHL pengarna på spelartruppen i SHL. Ska vi någonsin få en framgångsrik juniorverksamhet långvarigt igen som vi kan föda vidare upp i SHL, likt ZAIK, så ska ju dom pengarna så klart återinvesteras där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tycker Brynäs, efter ett år i Allsvenskan där man fått se alla spelare från första parkett borde ha kunnat hitta en bättre spelare för tredjekedjan än Lindblom, borde ha gått att locka exempelvis Hampus Plato eller Måns Carlsson-typer och få in både sernior-aura och fysik. Kan lika gärna slå väl ut med Lindblom men just den tanken kan jag inte släppa, saknar en till seniorspelare på fw-sidan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Helt sant och något jag helt ärligt talat glömde bort. Men det hade ju ändå känts bättre att lägga de extra 6 miljonerna på spelare än på Oskarshamn. MEN det är ju lätt att sitta och säga nu när vi bara tackade och tog emot den summan säsongen vi åkte ur istället. Mycket vill ha mer!
Kommentera