Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723590

Sv: A propósito de nada
brunkaren: Hampus Plato har ju spelat i SHL tidigare och inte direkt imponerat. MEN då var han också väldigt ung och jag vet inte alls i vilken omgivning han fick spela i.

Måns Carlsson gick ju till Modo och där hoppas jag så klart att han misslyckas totalt för vår skull men jag är också väldigt nyfiken på att se om han håller i SHL och vad han kan uträtta i en tredjefemma (där han spelade mot Löven senast).

Sen vet jag inte alls hur Brynäs ställer upp vid säsongsstarten (går efter senaste träningsmatcherna gällande positioner nu så ni vet ifall jag gjort något fel)... Men är det så säkert att Linus Lindblom går in på 3 femmor?

Centrarna känns ju ganska givna. Är väl första/andra som man inte vet än när man inte vet vilken nivå Schroeder håller. Själv sätter jag Vesel framför Ölund MEN det är nog mest för att jag ser Ölund i en checkingline mer än Vesel, lite olika roller liksom.
Centrar: Schroeder, Larsson, Vesel, Ölund.

För forwards känns det som att alla dessa går före Linus (så länge inte han utvecklats extremt mycket över sommaren) vilken roll de än har.
RW/LW: O. Lindblom, Silfverberg, Rödin, Kopacka, Indrasis, Scott & Trivigno (lite osäker men jag gillar det jag ser på försäsongen).

Sen blir det så klart lite tunt om någon är borta (det har vi alla skrivit nu tror jag). Men jag ser det inte som att han nödvändigtvis går in i tredjefemman om vi är ett ordinarie lag. Att det experimenteras under försäsongen är nog inget konstigt. Det är väl ingen som på riktigt tror att Brynäs skulle ställa upp så här vid seriestarten (Detta var mot Timrå enligt Brynäs egna hemsida). Finns väl inte en chans att Ölund går före Larsson heller tänker jag.

Andrafemman: #24 Linus Lindblom #36 Linus Ölund #52 Jack Kopacka
Tredjefemman: #70 Miks Indrasis #10 Johan Larsson #18 Anton Rödin

Eller där fjärdefemman i Örebromatchen såg ut så här (åter igen, enligt Brynäs laguppställning på hemsidan):
Fjärdefemman: #40 Anton Ohlsson #20 Tyler Vesel #33 Jakob Silfverberg
Då saknade vi dessutom Kopacka & Indrasis (av FW).

Jag kan tänka mig att man testar Linus Lindblom (t.ex.) tillsammans med bra omgivning nu på försäsongen för att se vilken nivå han håller mot bättre motstånd. I Örebromatchen fick han ändå spela med brorsan och Larsson t.ex. Svårt att ge honom bättre förutsättningarna i Brynäs.
#24 Linus Lindblom #10 Johan Larsson #23 Oskar Lindblom

Sen har han ju faktiskt imponerat på försäsongen sett till de låga förväntningarna jag (och alla?) andra hade på honom MEN han var ju ruskigt bra även förra försäsongen ska vi komma ihåg.

Edit: Han ligger tillsammans med Larsson i toppen på 2p på försäsongen (alla har inte spelat 2 matcher ska vi komma ihåg dock) i interna poängligan. Man hoppas ju att han får en raketutveckling även om jag själv är skeptisk till det. Men jag tycker inte att han skämt ut sig under försäsongen ÄN.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: tror ändå inte Plato själv är så sugen på att stiga upp en serie med mer träning och kravställning när han studerar samtidigt. Tror han har alldeles för bra avtal/Förståelse med studierna i Karlskoga.
Kommentera