Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723697

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: familjen har fortfarande kvar lägenheten i Gävle, så så länge förlossningen går bra så tror jag han lär åka över rätt snabbt till Sverige själv. Innan/om familjen kommer.

Jag tycker man borde köra med Aaron Dahlqvist tills dess.

Skulle chansen ens vara över 50% att han kommer över så tror jag stenhårt på tränarteamet att dem har bra kontakt/träningsupplägg för Benn just nu.

Tycker också det känns säkrare att få över Benn efter 5 omgångar än att ta in någon annan defensiv back som måste acklimatisera sig till svensk hockey.

Benn vet hur det är med stor is nu.


Vet ej hur det går till skattligt. Men jordies fru lade ut för typ en vecka sen ”last fre weeks as a family of four” så skulle barnet komma i början av september så kan det ju rent av vara så att Benn kan dyka upp innan seriepremiär. Om det går med skatteverket?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: Om vi känner oss säkra på att han kommer hit, varför går vi inte ut med det? Vi gjorde ju det med Scott inför förra säsongen där vi samtidigt meddelade att han anländer senare. Ser inte vinningen i att inte gå ut med det.

Angående Dahlqvist så är han säkert väldigt lovande men förra säsongen spelade han mestadels J18 och några matcher i J20. Jag har svårt att se att han redan nu ska vara redo att spela i SHL. Ha tålamod med honom och låt han växa i J20 ett tag. Det gynnar inte oss och framförallt inte Dahlqvist att han får spela på en nivå han inte klarar av än.
Kommentera