Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723702

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: ”Jag fattar inte varför folk är så besatta av Benn. Varför måste vi absolut vänta på honom?”

Förmodligen för att han var vår, ganska överlägset, bästa back i slutspelet? Sen kanske det bara är vi fans som väntar medan Alcén vet precis hur det ligger till. Några anledningar till att jag gärna ser Benn i Brynäs kommande säsong.

- Han var som sagt vår bästa back i slutspelet.
- Han kan svensk hockey och stor is nu. Varför chansa med en annan liknande spelare.
- Han är exakt den spelartypen som behövs för att komplettera befintlig backsida.
- Jag tror han skulle vara ännu bättre i SHLs mer strukturerade spel än i HAs mer ”run’n’gun”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:

Ni behöver Benn oavsett, en kille med den erfarenheten behövs både i ett kval och ett play in eller slutspel i de flesta klubbar även om han varit klumpig i vissa matcher, vart än ni hamnar, jag tror och hoppas han och Bertilsson kan få spela mycket tillsammans i så fall och tuffa till försvaret, även om båda är osmidiga emellanåt så är det vad Brynäs behöver.

Tuffhet bakåt är riktigt viktigt när man är underdogs vilket Brynäs är av de flesta sk " experter "

Bodde på samma hotell som Brynäsare i London i helgen och de hälsade att Leksand får aldrig åka ur samma serie som er, eller vice versa, man förstår vad våra möten betyder ;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Överlägset bäst vet jag inte jag om jag skulle kalla honom men absolut, han var bra och håller med om dina punkter annars. Det är inte spelaren Benn jag är emot egentligen även om jag förstår att det kan framstå så. Jag skulle bli nöjd om han värvas inom kort. Jag är mest skeptisk till taktiken (om det nu är så) att vänta in honom. Tycker vi behöver ett starkt lag på banan från start.
Kommentera