Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723718

Sv: A propósito de nada
J F K: Ok. I artikeln nedan sägs precis det, att bästa budet ekonomiskt var från Tjeckien och att han valde MoDo för att han ville prova SHL men också att budet från Brynäs var lägre än vad han hade fått i Mora. "Skambud" står inte i den här artikeln men har för mig att det beskrevs så någon annanstans. Vet i och för sig inte varför det skulle kallas så, är väl inte jättekonstigt om man kan tjäna mer som stjärna i Allsvenskan än som komplementspelare i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scerban: modo har ju uppenbarligen givit Måns Carlsson ett 2 års kontrakt. Det kan ju vara så att utöver lägre lön så erbjöd bara Alcén 1 års kontrakt för att se hur han fungerar i SHL.

Eller kan det vara så att Alcén och Brynäs slutligen tackade nej?…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scerban: Carlsson hade varit en ok breddspelare men ser honom inte som märkbart bättre än många andra av de allsvenska spelarna som jag listade imorse.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scerban: Förvisso har nog Brodin, Klasen, Krüger, Lilliz, F Forsberg och en del till riktigt bra, men generellt är det nog ändå bättre löner för SHL även långt ned. (Klasen, Lilliz osv skulle heller inte klara spela långt ned I laget)

Men, Mora är inget Löven eller DIF. De är nog under SSk, AIK, VIK också. MC fick nog inte någon stjärnlön så stämmer det där bjöd ni väldigt lågt skulle jag säga.
Kommentera