Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723851

Sv: A propósito de nada
J F K: Jag tänker att Modo, Malmö, Örebro, HV71, Timrå och Brynäs är bottom 6. Där tycker jag att Brynäs har bäst topp 6 på backsidan och en av de absolut bästa topp 11 på fw-sidorna. Däremot är nog Brynäs sämst vad gäller back 7 och bakom, likaså fw 12 och bakom.

Modo har exempelvis bra backbredd, men saknar helt toppbackar på förhand. Kanske kan någon överraska positivt och bli en toppback, men så kan man säga i alla andra lagen också.

Marginell skillnad i mv-uppsättningarna, förutom att HV71 sticker ur lite i negativ bemärkelse, även fast jag tror att Dichow kommer att överraska många positivt.

Om Brynäs värvar 1 bra back och 1 bra forward, så ser jag fram emot att slippa tänka på bottom 6 och istället rikta blickarna uppåt i tabellen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Problemet med er backsida är balansen. Jag tycker att ni har bra backar, men åt helvete för offensivt överlag. Spela Djoos och D'Astous kanske är bra mot Örebro, men att spela dem ihop mot FBzk, SAIK och andra förefaller minst sagt som vansinne.
(D'Astous agerande vid Örebros 2-0 är på pojklagsnivå)

Du tänker som HV för två år sedan helt enkelt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tänker så här. Får vi in Benn så är jag väldigt trygg med truppen - då kan vi bli 8-10 minst. Får vi också in en till 2:a/3:e kedjeforward på det - då behöver vi inte kolla nedåt alls - bara drömma om några slutspelsserier 🙂
(om målvakterna funkar som jag tror)
Kommentera