Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723958

Sv: A propósito de nada
Peja: Nog var något lag intresserade men enligt Mattias P som har god insyn så hade D'Astous legat ute på sportchefernas bord ett tag innan ni tog honom. Varför det är så svårt för er att acceptera vet jag inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
modomille: D'Astous nobbade bland annat topplaget Färjestad och blev tipsad om att välja Brynäs. ”Brynäs var ett lätt val för mig”, säger D'Astous.

Tror inte ens han övervägde att spela för pissklubben Modo. Tror en spelare som satte alla tiders ”rekord” var aktuell hos de flesta sportchefer.

Så här sa han till Hockeysverige.se:
– Jag är väldigt exalterad över att ha skrivit på för Brynäs. Det känns som helt rätt steg för mig i min karriär att få komma till en så historisk klubb som verkligen har något bra på gång, säger D'Astous.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille: Tycker snarare det är tragiskt att detta ständigt ska påpekas från ”vissa” supportar. Om det nu skulle vara så, vad gör det för skillnad? Om Winberg skulle floppa och D'Astous gör succé, vilka slutsats ska vi dra av det?

Det som framförs har ingen betydelse överhuvudtaget..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille: I hur många år tror du att en Liiga-back som Winberg legat ute på SHL-marknaden innan någon nappade? Ska vi gissa på 5 år?

Det saknar dock betydelse när matcherna ska spelas. Winberg verkar vara en bra defensiv back, det är ju knappast genom att vinna stenhårda dragkamper mot varenda lag i ligan som kan gör prisvärda värvningar, eller hur?
Kommentera