Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2724043

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Vi ledde dock med 1-0 i matcher mot Löven då vi vann den enda som gällde någonting på bortaplan. Dvs, vi hade lika gärna kunnat möta IKO och Leksand mött Löven. (Eller så hade typ Timrå kommit från kvalserien och gått vidare ungefär som Oskarshamn gjorde när de första slog ut AIK innan de fick spela ut Timrå när de gick upp).
De flesta som uttalat sig säger att både vi och Löven hade gått upp då SHL-lagen var ovanligt svaga den säsongen och HA-lagen statistiskt hade typ 60% chans.

Egentligen är det skitsamma för vi är ändå uppe nu. Synd kanske på Löven som då var det bästa laget i HA så länge man spelat 52 omgångar. Två lag (bland annat Malmö) hade ännu bättre poäng per match, men de spelade färre matcher på den tiden.

Jag lyssnade också på rinksidepodden idag där leksingen frågade sig om något lag någon gång varit så utspelade och ändå vunnit en slutspelsserie, men belyser också hur stor fördel HA-laget som kunde spela med mycket mindre press.

För övrigt heter de IK Oskarshamn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Hallå, ingen orkar med jiddret längre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K:

”De flesta som uttalat sig säger att både vi och Löven hade gått upp då SHL-lagen var ovanligt svaga den säsongen”

Ja det där har man ju hört förr när det gäller Modo-supportrar och deras syn på den serie Modo inte spelar i.

Sen vet jag bättre än att försöka diskutera vidare med dig. Du har inte direkt ett rykte här som nyanserad och objektiv när det gäller hockeylag som du bryr dig om (Modo) eller provocerar dig (Brynäs, Löven, Timrå och Leksand)

Så vi konstaterar väl att Modo var världens bästa lag och solklara favoriter som vanligt, om det kan ge dig sinnesro.
Kommentera