Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2724504

Sv: A propósito de nada
Modo ser ut att plocka in Norlinder!
Hade en ganska tuff sejour i SHL senast men lär höja kvalitén på deras backsida oavsett.

Hoppas Alcén har något på gång.
Tänker högt nu men inte omöjligt att August Berg blir 8e back. Gjorde sina juniorår i Brynäs.
Kan det bli en återkomst?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Har ingenting emot Berg som ju också är en karaktärsspelare, men hoppas och tror fortfarande att man kan sikta betydligt högre än så baserat på den nuvarande kontraktslösa spelarpoolen.

Förutom vår alldeles egna drömspelare Söderström finns andra bra backar fortfortfarande tillgängliga. Exempelvis Niemeläinen, Björk, Zboril, Simon Johansson, Gustav Lindström, Pokka, Näkyvä, Masin etc. Sen lär väl de sikta högre i många fall men ändå.

En back som jag tyckte var bra mot Brynäs var ju annars Trent Bourque, som inte heller verkar ha skrivit på för någon klubb än.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Hade en ganska tuff sejour i SHL senast men lär höja kvalitén på deras backsida oavsett."

Han har väl rätt usla stats även i nuvarande klubb? -14 där näst sämsta backen (22 fler matcher också) ligger på -8. Sen sämst +/- senaste sejouren i Frölunda (båda säsongerna) av backarna också.

Jag tror absolut inte han gör Modos backsida sämre men jag är heller inte övertygad om att han gör den SÅ mycket bättre heller sett till hans statistik sedan han lämnade Modo senast (när de var i HA). Men jag har själv inte sett honom spela sen han lämnade SHL så ska inte säga att jag vet något här.

Edit: Jag håller med om August Berg. En av fyra spelare i Modo som hade plus i plus/minus-statistiken 23/24.
Kommentera