Brynäs IF

723737 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2724745

Sv: A propósito de nada
Slaven82: Nu ska jag vara denna tråkiga jävel. Men jag tror ni har en viss förståelse.nnVi äger ju allt i matchen. Vi vet att vi dominerar emot lag från HA. Vore det inte bättre med träningsmatcher emot shl lag? Snacka om en chock i premiären.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: ”Nu ska jag vara denna tråkiga jävel. Men jag tror ni har en viss förståelse.nnVi äger ju allt i matchen. Vi vet att vi dominerar emot lag från HA. Vore det inte bättre med träningsmatcher emot shl lag? Snacka om en chock i premiären.”

Det här har ju diskuterats tidigare. Vår serietillhörighet blev klar sent när flera klubbar redan gjort klart med träningsmatcher. Sen ska ju även en del SHL klubbar hålla på med tramset i CHL, tror exempelvis FBK inte spelar fler träningsmatcher nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Det är ju inget unikt för Brynäs (som SHL-lag). Modo spelade till och med mot Sundsvall och de spelar väl i hockeyettan?

Sen håller jag med i sak, det är ju bäst att möta lag som är på ungefär samma nivå som en själv MEN en träningsmatch mot AIK är bättre än ingen träningsmatch är hur jag väljer att se det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Hållet fullständigt med. Ifjol hade vi en match mot Hudiksvall och resten mot HA lagen. Att lira mot HA lagen kan bara ställa till förtroende mässigt i fall vi inte vinner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Visst var pucken inne på reprisen??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: kan dock vara bra att få in lite vinster och samtidigt lära sig att aldrig underskatta ett lag👍🏼

Men 3 matcher mot HA lag, nej tack
Kommentera