Brynäs IF

723733 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2724848

Sv: A propósito de nada
DET ÄR FÖRSÄSONG!!!! Är det någon här som skulle ha bytt med AIK? Hur spelet sett ut för dem jmfrt med vårt? Har ju varit kattens lek med råttan (gnagaren). Men på försäsong blir det ALLTID ”ologiska” mål - och de betyder ju inget. Tycker det ser ganska bra ut faktiskt. Sedan finns det detaljer - främst alla deras kontrongsmål - att ta till sig. Men Brynäs känns som ett riktigt skickligt lag. Kan bli bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: AIK gör en riktigt bra andra, enligt kommentatorn.
Efter att ha blivit totalt utspelade och vi själva hjälpt dom med samtliga 4 mål.
Faktiskt lika roligt som att läsa samma gamla svartmålande gnäll härinne, varje försäsong och när spelet inte sitter till 100% på direkten..😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Det är ju en hel del enkla misstag men jag vill gärna tro att det är något som inte är så svårt att slipa på. Mer orolig för Persson, inger inte förtroende överhuvudtaget idag. Känns överdrivet aggressiv i många situationer. Hoppas verkligen det bara är en dålig dag på jobbet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Ja. Vi vet? Ja, det ser ganska bra ut. Mot Aik. Fast det står 4-2. Det ser bra ut mot Aik. Låt det sjunka in. Alla vet att det är försäsong. Men det är ju inte 3 månader kvar? Det är 3 veckor tills vi kommer till en fullsatt bortaarena. Har det slagit dig? Men jag köper din poäng och är inte här för att käfta. Men den som är nöjd med detta, ja då vet i fan faktiskt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Gäsp…
Kommentera