Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725571

Sv: A propósito de nada
Jag kände mig också säker på att Gällstedt skulle behålla Rödin - Larsson - Indrasis men han brukar inte vilja ändra i onödan och då är frågan varför han särar på Rödin och Larsson när Indrasis är borta. Som de ställt upp nu har jag trott att han vill låta Indrasis gå in stället för Linus med Johan Larsson och Oskar eller istället för Ohlsson tillsammans med Vesel och Silfverberg. Sedan vet han förstås att Rödin - Larsson - Indrasis fungerade bra förra säsongen och kan gå tillbaka till det.

Det här är väl sagt flera gånger förut, men det lite svårt att förstå Brynäs linje när det gäller forwardsuppsättningen. Vi vill spela med fyra jämna kedjor men har bara elva forwards av riktig SHL-klass. Kan förstå idén att man vill ha en plats öppen så de unga spelarna har en morot men det krockar men att ha fyra jämna kedjor. Och det kommer ändå att komma skador så ungdomarna lär få chansen ändå.

Det känns uppenbart att vi är en forward kort, undrar om Alcén har något i bakfickan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scerban: man kan ju hoppas
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scerban: Brynäs är ju både en back och en forward kort. Det borde egentligen bara absolut minimum, många konkurrenter har 8 backar och 13+ forwards som håller SHL-klass.
Kommentera