Brynäs IF

722789 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725776

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Peja, Johannes Hedberg och jag själv blev ju ”anklagade” för att frekvent skriva i modoboken som ett försvar att då kan minsann modoiter skriva i Brynäs boken också.

Johannes Hedberg nämnde att han skrivit 16 inlägg i modoboken det senaste året. Jag själv nämnde att jag enbart skrivit 3 inlägg senaste månaden. Det avfärdades med att det varit semester och inte säsong.

Under samma tid (en månad) så har JFK skrivit 76 inlägg i Brynäsboken! Det är spammande på en helt annan nivå och kanske en förklaring till er övriga modoiter att vi börjar ledsna på er logga sida efter sida med inlägg här inne…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ang. din kommentar: "Jag själv nämnde att jag enbart skrivit 3 inlägg senaste månaden. Det avfärdades med att det varit semester och inte säsong."

Det var ju just det jag kritiserade i ditt förra inlägg att du spelar ned din mängd inlägg i MoDo-boken genom att välja ut en för dig gynnsam månad men att du har skrivit betydligt mer tidigare. Hur mycket? Det vet bara du då du inte svarar på min fråga om hur ofta du skriver i MoDo-boken.

Jag tog slumpmässigt och läste den andra halvan av i april i MoDo-boken. Då uppgick ditt "bidrag" till16 st inlägg i MoDo-boken. 16 inlägg de sista 15 dagarna i april månad är ju ändå bevis på att du skriva frekvent i MoDo-boken, eller hur?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ja, nu får det väl vara sluttjaffsat om Modo/Brynäs i den här boken.
Sanningen är ju att båda lagen är rätt kassa och får vara glada om de lyckas kravla sig kvar i SHL. Det blir lite löjligt att slå sig för bröstet vare sig man håller på Brynäs eller Modo år 2024.
Att titta historiskt vilken klubb som är mest framgångsrik kan man starta ett nytt forum för.
Kommentera