Brynäs IF

722783 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726005

Sv: A propósito de nada
Tror att Lindblom och Schroeder måste spela med lite snabba Grit forwards för att komma igång mer/snabbare med deras individuella spel nu😮‍💨

Typ:

Scott-schroeder-Kopacka
Trivigno-Ölund-Lindblom
Rödin-Larsson-Indrasis
Silfverberg-Vesel-Lejon/Ohlsson/Lindblom jr

Sen vet jag inte riktigt vad jag tycker om Bertilsson-Kinnvall paret just nu, tror dem kan bli rätt kantiga på SHL nivå😬

Kanske värt att sära på dem för att jämna ut backparen lite.

Djoos-Lindstein
Bertilsson-D’astous
Kinnvall-Andersson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang:

Silfverberg - Larsson - Indrasis
O. Lindblom - Schroeder - Kopacka
Trivigno - Ölund - Rödin
Scott - Vesel - Ohlsson

Tycker den här känns mest spännande att testa. Oskar var en riktigt duktig playmaker senast i SHL. Hittar han tillbaka dit så kan han serva riktigt fina mackor till Kopacka.
Indrasis i första med rejäla Larsson och även Silvfy som är en klippa, kämpar stenhårt och kan också lägga upp spel bra.

Tredje blir lite som den blir. Gäller att Rödin håller sig i skinnet. Men han kämpar stenhårt. Fjärde rätt stabil som en fjärde.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Du kan ha rätt i sak men klarar Scott eller Trivigno att matchas mot någon av de två första linorna hos de flesta SHL lag? Tveksamt va?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Håller med i stora delar, men Kopacka behöver servas med passningar... får se om Schroeder kan vara den. Kinnvall och Andersson känns väl inte superb, i och med att de är våra enda högerskyttar av backarna..
Kommentera