Brynäs IF

722790 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726100

Sv: A propósito de nada
Alcen säger att en back måste hittas om Johannesson och Djoos fortsätter ha problem. Just med Johannesson tror jag det beror på uteblivet låneavtal om han inte kan spela.

Benn håller igång med träning för fullt men inte den fördelen av NHL camp i år.

Benn måste vara ute ur landet i 6 månader p g a skatteskäl, vilket inte är något problem då han inte kommer ta beslut innan dess ändå, enligt Alcen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: Nu har jag inte sett intervjun så möjligt att jag hade tolkat det på ett annat sätt om jag sett den men "om Johannesson och Djoos fortsätter ha problem". Trodde Alcén vi skulle gå hela säsongen utan skador eller? Det är väl uppenbart att skador kommer uppstå och att jag med flera därför sett det som direkt nödvändigt att stärka backsidan. Nåja oavsett om det är pga Djoos och Johannessons skador eller inte är det bra om det faktiskt är något vi kollar på nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: backar som nämns är Söderström,Benn,Björk, Lindström och Simon Johansson. Tas egentligen bara upp av abris och ros som potentiella värvningar
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: älskar ärligheten av alcen att han inte var nöjd med aik insatsen och att han var irriterad av de och det är något jag gillar denna ärlighet mot oss om hur det ser ut och hur dom känner
Kommentera