Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726670

Sv: A propósito de nada
Trist med Djoos. Hoppas nu att det bara är 4 veckor! nMen är det inte lite märkligt ändå att man uppenbarligen suttit nöjd med den backuppsättning man har. Alcen säger att man inte ? gått och väntat? på Benn. Det bör ju innebära att Johannesson och Kasper varit tilltänkta som fullgoda ersättare till top 6 backarna. Väldigt vanskligt då man kan räkna med att någon av dem ofta är borta. nJag förstår inte att man säkrat upp detta tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Jag har väldigt svårt att tro att Alcén har suttit nöjd med den nuvarande truppen, men försäsongen ger också en möjlighet att testa yngre spelare. Man hade nog hoppats att fler yngre skulle visa mer, både på back- och forwardssidan.

Att Victor Persson, som inte har spelat på 1,5 år, kommer in och genast är uppenbart bättre än de andra breddbackarna är väldigt talande. Med all respekt för Persson, men han var ju knappast en NHL-spelare innan skadehelvetet.

När jag hörde att Persson tränade med Brynäs verkade ett kontrakt långsökt, men att han som sagt är uppenbart bättre än exemelvis Larsen är lite oväntat och gör att han borde få kontrakt. Förmodar att han är oerhört billig.

Persson är ingen perfekt back, men han är väldigt allround och har en skridskoåkning som sticker ut. Just skridskoåkningen gör att han kan spela på SHL-nivå. Om kroppen håller kommer han ju rimligtvis bara bli bättre och bättre också.
Kommentera