Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726682

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Fast kontentan av mitt senaste inlägg är ju att vi återigen ser ut att göra om samma misstag och gå in i serien med en alldeles för tunn och skadekänslig trupp.

Om jag skulle skriva om det till konstruktiv kritik så skulle det låta typ såhär:
-Se för helvete till att inte ha spelare som knappt håller på Allsvensk nivå när ni ska spela i SHL.
-Sluta göra om samma misstag igen och igen och igen.
-Räkna med att skador kan uppstå, även på viktiga spelare.

Voila!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Ja du Munken, du är så dum, så dum, så dum mot stackars fina Brynäs. Vad finns att klaga på? Vi har precis vunnit slutspelet... att det råkade vara i allsvenskan verkar strutsfarmen ha glömt.

Och Alcén, där har du en grym sportchef som minsann inte förtjänar någon kritik! Att han som förste sportchef i Brynäs historia åkte ur shl, det är glömt nu. Han satte ju ihop ett superlag, med allsvenskan största och dopade budget.

Och stommen av spelare som inte höll måttet senast i shl, dom har bara blivit bättre i allsvenskan och kommer såklart att hålla sig skadefria. 2 år äldre och 2 år bättre.

Så jävla korkat att klaga på Brynäs som hur enkelt som helst kommer att klara slutspel, och där kan allt hända.

Skämmes!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas:
Jag tror skälet till att vissa lag har en tunn trupp stavas PENGAR. Det är lätt för en sportchef i FBK att lasta in lite extra deg och därmed ha en lite bredare trupp. För lagen med lägre budget är det lite svårare. Ni sponsrar ju tex Oskarshamn denna säsong så förmodligen har du pengarna till den bredare truppen där. Jag har svårt att tro att Alcen i detta fallet medvetet köper ihop en tunn trupp i tron om att det är god idé. Om alternativet hade varit att byta ut två-tre spetsspelare mot fyra breddspelare hade du nog inte varit ett dugg mer nöjd?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Konstruktiv kritik är OK såklart. Men om vi kikar lite i forumets historia så hittar vi snabbt massor av 'spännande' inlägg om man säger så..
Kommentera