Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726745

Sv: A propósito de nada
mk: Helt rätt, jag uttryckte mig slarvigt. Lindstein är inte enda pengarna heller. Vi får in för Eklind också och det är ca 2 miljoner. Det är det jag menar med att det "går jämnt upp". Sen är det klart att pengarna vi "ger bort" är pengar som hade kunnat användas till spelare. Mitt svar var mer ett svar på att vi skulle ligga massa på minus bara för att vi ger bort pengar.

45 miljoner minus 7 miljoner plus 6 miljoner är närmare plus/minus noll än 45 miljoner minus 7 miljoner.

Det var bara så jag menade. Jag fattar ju att vi har 7 miljoner mindre än om vi inte behövt ge bort 7 miljoner så klart. :)

Edit: så klart andra siffror om vi får in för fler spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag tror tyvärr fortfarande att det handlar om ekonomi. Även om de kommer in några miljoner i NHL-pengar, vilket det faktiskt gör de flesta säsonger, så tror jag att det helt enkelt är begränsningar i budgeten som gör att vissa lag inte har råd att ha den bredd de behöver. I erat fall har ni säkert bränt en del pengar redan i form av SHL-bonusar när ni gick upp och som sagt sju miljoner till Oskarshamn. Hänger ni kvar i år så lär budgeten vara högre nästa år. Den där berömda jumbotronen har säkert också kostat en slant om den inte har betalats separat av någon sponsor eller liknande.
Med det sagt så verkar det ju som att Alcen fortfarande har lite pengar att leka med och att det ska in någon spelare till. Sen lär man ju ha lite pengar över för att eventuellt behöva förstärka någon position senare under säsongen vid långtidsskador.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Inga problem..
Bara ett inlägg..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Lindstein + Eklind + Nordh + Johannesson = 9,25 MSEK
Kommentera