Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726833

Sv: A propósito de nada
Makita: Men om kommunikatören drar in mer pengar än den kostar. Är det fortfarande onödigt då tycker du? Det är ju tack vare kommunikatören såna som jag (bara exempel) kan prata med "klubben" och sponsra med ett säsongskort eller två för folk som inte har det lika gott ställt. SLO (exempel) ordnar väldigt mycket sånt som inte märks också. Tror dessutom Brynäs har en som bara jobbar med kommersiell kommunikation också (de hade i.a.f. det 2022 och vet ej hur det ser ut efter året i HA).

Om inte kommunikatören finns och pratar med oss (tar SLO som exempel här) måste ju någon annan ta av sin tid för att göra exakt det. Alltså prata med sponsorer, prata med supportar, prata med folk som bara vill ha info helt enkelt.

Sen kommer någon säga att Brynäs har fler än en "kommunikatör" (lite olika titlar) och så är det absolut. Det har jag själv tagit upp förut.
www.brynas.se/article/lt1asfs-1ekad/view
Det många missar här är att de flesta av dem har varit inom Brynäs organisation tidigare och bara får andra arbetsuppgifter. Det är alltså nödvändigtvis ingen kostnadsökning (självklart ny löneförhandling så liten ökning kan det ju bli) för att vi får fler kommunikatörer.

Sen kan man självklart diskutera i vad värdet är att ha X eller Y, det tycker jag är helt rätt. Men att säga att det är onödigt att anställa en kommunikatör? Det kommer i.a.f. få lite motfrågor från mig. Sen säger jag inte att man ska ha 273 kommunikatörer (Göteborgs stad, 2021) eller att fler ens är bättre, absolut inte.
Kommentera