Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726879

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Alltså jag tror ingen enbart är positiv över vad Brynäs gör och har gjort senaste åren (inte ens jag som alltid försöker se det ljusa i allt). Men det är skillnad på att vara negativ och att kasta skit på föreningen och att raljera gång på gång på gång.

Det är faktiskt lite tröttsamt om en person (eller flera) bara kommer in och skriver skit om Brynäs och aldrig något positivt eller konstruktivt alls. Som enbart kommer in när Brynäs åker ur, förlorar en match eller något annat (dessa finns även på Twitter och Facebook också). Om sen samma person bara skriver skit (om Brynäs) på Internet utan att ta vara på sin kritik och ta med den till årsmötena så känns det ännu konstigare (inte fel, alla är olika). Om man nu tycker att allt Brynäs gör är skit, varför är man då medlem? Varför slutar man inte bara bry sig och gör något vettigare med sitt liv än att vara sur över en förening på ett diskussionsforum på Internet. Det kan inte jag förstå (åter igen, jag förstår inte betyder inte att det är fel).

Vill man bidra till ett välmående diskussionsforum och en välmående klubb ska man nog vara bidragande både när det går bra och när det går dåligt tycker jag. Och man behöver inte hålla med mig och jag påstår inte att min åsikt står över någon annans. Vill bara flika in vad jag tycker om den konstanta negativiteten som vissa riktar mot vår egna klubb. Det är vissa gånger lite för lätt att sitta anonymt på Internet och kasta skit på allt och alla istället för att ta tillvara på kritiken och göra något vettigt med den.
Kommentera