Brynäs IF

722746 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2727134

Sv: A propósito de nada
J-S: Det finns nog ingen som tror eller förväntar sig att vi ska dominera i SHL. Som jag ser det handlar det om att hålla två lag bakom oss när säsongen är klar. Vi kommer med största sannolikhet förlora mer än vi vinner (säger sannolikt eftersom jag inte kan veta sånt till 100%). Där gäller det ju att både laget, supportrar, klubben och sponsorer behåller lugnet och inte drabbas av panik för att vi förlorar några matcher i rad mot FBK, Frölunda och SAIK t.ex.

Omöjligt att sia om hur det kommer gå men vi kommer garanterat vara förankrade i den undre halvan av tabellen om inget drastiskt händer (vad vet jag inte). Och det är ändå något jag personligen redan accepterat inför kommande säsong. Sen blir nog ingen gladare än jag över att bli överbevisad. Men hellre det än att bli besviken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: ” Det finns nog ingen som tror eller förväntar sig att vi ska dominera i SHL. Som jag ser det handlar det om att hålla två lag bakom oss när säsongen är klar. Vi kommer med största sannolikhet förlora mer än vi vinner (säger sannolikt eftersom jag inte kan veta sånt till 100%). ”

Tyvärr så knorras det redan i supporter leden varför vi inte vinner fler försäsongsmatcher för tunn trupp för dålig backsida Djoos skadad nu är vi rökta,
Så några förluster i början av när SHL serien startar MY GOOD!!
Stå starka ge Gälla chansen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det ska bli intressant att se hur Brynäs approachar SHL. Det här laget är mycket bättre med än utan puck, så jag tror att man kommer försöka vara spelförande. Kommer även vara svårt att dumpa puckar mot det här Brynäslaget i och med att man har en väldigt skridskoskicklig backsida. Däremot kommer man få det tufft om man får långt anfall emot sig, många av de här backarna är bra med pucken och på större isytor, men ganska svaga i mer statiskt spel i egen zon.
Kommentera