Brynäs IF

722550 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2727434

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Behövs det sägas mer? I varenda arena jag varit i och sett Brynäs säger alla ordningsvakter/funktionärer att Linköpins fans är dom vidrigaste. Även när jag var här och såg dom, så sa en av DERAS EGNA funktionärer att dessa fans är dom vidrigaste. Jag menar, USCH.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Har samma uppfattning, det var en bedrövlig upplevelse senaste jag var där. Föräldrar till barnfamiljer som beter sig helt vidrigt, man blev chockerad. Men trots detta blir det en resa ner för premiären.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Sen kan jag, nu när vi har äckel laget på tråden, även ge er lite information till er som ska på premiären. Min vän, en bra vän, som håller på laget, sa följande till mig. Ni ska passa er när ni är på stora torget, jag har sagt åt alla att låta alla er vara, men jag lovar inte att dom lyssnar. Och han tror inte heller att dom kommer lyssna. Så vill bara ge alla som ska dit lite heads up! Och speciellt när det kommer till dessa vider till fans. Men vi håller ihop. Vi tar rygg på varandra. Men så NI vet!
Kommentera