Brynäs IF

722551 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2727907

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Det finns nog ingen som ser Wrestling som sport dock. Det är scriptad underhållning. Även om man själv inte vet hur det slutar så vet ju alla inblandade det. Man bör nog snarare jämföra wrestling med teater om man ska jämföra det med något. Har en gång i tiden följt både WCW, TNA, ECW och WWF (senare WWE) och även svensk wrestling (ja vi har wrestling även här). Men det är flera år sedan nu. :)

Gällande det här med damhockeyns vara eller inte vara så vet jag inte om det gynnar lagen att de alltid (tror jag) har ett herrlag som de förlitar sig på. Brynäs damlag skulle ju aldrig finnas om inte herrlaget fanns t.ex. De kommer alltid att jämföras med Brynäs herrlag. Och tror många till och med prioriterar Brynäs J20-lag framför damerna.

Vet inte hur man gör/gjort i USA nu när man börjar starta damligor där. Är lagen där också kopplade till herrhockeylag? Tänker att intresset kanske blir större (jag säger inte att det blir) om man skapar renodlade damserier där det inte finns någon direkt koppling till herrhockeyn och lagen där. Då måste de ju själva bygga upp intresse och skaffa sponsorer osv från grunden för sina lag och sin serie istället. Sen vet jag inte om Sverige är för litet för det (förmodligen) då de bästa spelarna (dam som herr) vill spela där det finns hockeygymnasium.
Kommentera