Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728145

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Tror alla sportchefer (och liknande assistenter osv) alltid kollar efter vilka som finns på marknaden, det är ju lite av deras jobb. Dyker rätt person upp för rätt pengar tror jag de flesta sportchefer (rätt för en betyder inte rätt för en annan) är intresserade. Att de "inte söker aktivt" är ju ren bullshit. Som att sportchefer bara skulle sitta och söka passivt och bara vänta på att person X eller Y ska höra av sig och vilja spela. Sen betyder detta så klart inte att de tittar på en ersättare 1 till 1 till Laaksonen. Men det är klart att de lär hålla ögonen mer öppna för en back än innan (betyder inte att en back med rätt profil kommer hittas för det).

Luleås backsida ser ju onekligen rätt tunn ut i och med denna skada (vi Brynäsare vet hur det känns). Men om man känner att man har juniorer som kan täcka upp till årsskiftet (rätt lång tid i och med att han var trea i interna poängligan förra säsongen) så kan de nog vara rätt lugna så länge han är tillbaka i bra form till slutspelet/play in. Tänker att en sån som Arttu Tuhkala från J20 kan täcka upp (ej ersätta så klart) då han ser ut att ha fått en match förra året och ser ut att göra det bra i J20. Tror (kan ha helt fel) inte Luleå står och faller med denna skada på samma sätt som vi gör med Djoos.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skillnaden mellan Brynäs och Luleå är väl att Luleå potentiellt "har råd" att spela utan en toppback fram till årsskiftet. Visst det kanske innebär några poäng färre men dom poängen kommer inte vara skillnaden mellan nerflyttningskval eller inte.
Kommentera