Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728219

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Tackar för vänligt välkomnande! Kanske inte kommer tillföra så mycket just på erat forum men lär väl se åtminstone 4 matcher mot Brynäs under säsongen så kanske kan komma med någon input i dom iaf.
Brynäs är en klubb utöver min egen som jag ändå uppskattar. Höll såklart på er när ni var i final med Bulan och så känns det som det varit en del spelarutbyten mellan lagen (när jag tänker efter så nog mer spelare som gått från oss till er än vice versa). Tror ni lite skämtsamt kallades "Luleå Södra" under en period. Kommer att tänka på Lukas Kilström, Jonas Nordqvist, Jonathan Granström, Bill Sweatt, David Rautio, Daniel Mannberg, Johan Harju, "Snygg-Mats" Lavander, Sebastian Enterfeldt, Elias Fälth och så senaste säsongens lyckade värvning i Oscar Eklind.

Gavve: Som du säger så är det ett bra läge för juniorerna och backarna som har varit lite på gränsen att visa upp sig och ta för sig när dom tvingas till ett större förtroende. Och med stark offensiv så har dom nog råd med några misstag också. Trots att det kunde se ganska virrigt ut ibland ifjol så var det bara SAIK och Växjö som släppte in färre mål än Luleå. Och Laaksonen kommer nog saknas mer i offensiven än i defensiven.
Tuhkala är en kandidat som du skrev men den junior som står närmast på tur är Oliwer Sjöström www.eliteprospects.com/player/689899/oliwer-sjostrom
Han är 17 år bara men han har redan omnämnts ganska mycket inför denna säsong av tränare och liknande och var med på 7 matcher redan ifjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattenator: Granström, Eklind och Sweatt var ju dock först i Brynäs.
Kommentera