Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728259

Sv: A propósito de nada
Peja:

Han hade ändå kunnat få jobb rätt lätt i Liiga, Tyskland, Tjeckien eller Allsvenskan. Jag hade inte haft något emot att ha honom i ett tredje backpar i Brynäs heller. Lite förvånande är det att han lägger av, han är väl runt 26-27 typ?

Men bara att önska honom lycka till. Kommer alltid komma ihåg hans stabila defensiv och hans matchavgörande och snygga 2-1 mål mot Djurgården i säsongens sista hemmamatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Givetvis hade Cukste kunna fått ett hyggligt kontrakt, men om båda han och frugan har fått bra jobb i USA, så kommer de antagligen att tjäna mer där, samtidigt som det också blir en långsiktig investering att ge sig in i det mer civila arbetslivet. Nu verkar ju Cukste stanna inom hockeyn men man kan väl anta att hans fru också har fått jobb där borta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
Han ville väl sluta på topp helt enkelt ;) och att vara med att ta upp Brynäs till finrummet igen får väl räknas in under den kategorin...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Lite oväntat ändå i och med hans ålder Han spelade väl till och med VM för Lettland i år? Kanske ligger något mer bakom som bara han och familjen vet om också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Även Leksand får nu en "beat reporter" på Hockeynews.
Kommentera