Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728531

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Var det inte nån som antydde att SHL delade ut poäng redan från seriestart vid vinster. Kanske ska fundera på att ha laget komplett redan då istället för att vänta lite. Har fått en känsla av att poäng tidigt på säsongen är lika mycket värda som de man panikar in mot slutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Det håller jag absolut med om. Samtidigt tror jag (om jag känner vår sportchef rätt) att Alcén gärna väntar in marknaden i Nordamerika för att se vilka som inte klarar camperna och inte är sugen på AHL. Tror han värderar en sån värvning högre än att ha en halvdan backsida klar enbart till premiären för premiärens skull.

Men jag håller som sagt med dig, bättre att agera nu än sen, även om det kanske blir bättre i längden (dvs potentiellt bättre spelare) om han väntar. Varenda poäng kommer vara viktig i år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Håller med. Även om det kan vara bra att ha pengar kvar att värva under säsongen känns det ju som en mindre bra plan att försöka vända på skutan som håller på att kapsejsa istället för att timra den väl innan sjösättning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kollar på Björklöven-Modo och det är Löven som för matchen som slutar 5-5 efter full tid. Ändå slår det mig såväl idag som i torsdags att Löven ser betydligt sämre ut än under förra säsongen.

Modo hade tur att de inte spelade i allsvenskan förra året om de har såna problem mot ett svagt Löven idag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vågar man hoppas på Victor Söderström? Vad tror vi? Har vi råd med det nu när Benn inte blir av? Kanske en ny Swish-kampanj hade fixat det ekonomiska...
Han väntar väl på kontrakt på andra sidan pölen. Men OM vi fick honom och Viktor Persson så hade jag känt mig förväntansfull inför säsongen.
Kommentera