Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728652

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag kan inte annat än hålla med, BIK kommer bli farliga. Sen att de är underskattade i tippningen är väl egentligen precis som vanligt, ingen brukar tro på dem med de hamnar alltid topp sex.
Att Björklöven tippas högt är väl inte heller så konstigt med tanke på vilka toppspelare de värvat. De lär ju gissningsvis ha om inte seriens vassaste PP åtminstone ett topp tre PP, sånt brukar ge stort utslag i tabellen, dessutom har de en vass förstamålvakt.
Det är väl de två lagen jag tror kommer bli svårast för oss att möta.

DIF borde rimligtvis vara lite starkare i år. Det har rensats ut några halvdana spelare och ersatts med åtminstone på papperet lite vassare spelare. Däremot kan man ju fundera över om alla gamla gubbar fortfarande klarar av att leverera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Löven har två bra målvakter. Melker Thelin har varit bra och Voutalianen är alltid bra (men ofta skadad).

De har en sinnesjukt offensiv backsida med Theocharidis, Fröjd, Lindgren och framförallt Maoine. De har knappt någon defensivt skicklig back. Möjligen Cronholm och Nörstebö då.

BIK hade väl en säsong där man var nära få kvala, men annars brukar de alltid vara topp fem. När Timrå gick upp förlorade de sjunde matchen i semi med 6-5 efter en makalös upphämtning. Då hade de tappat sin förstemålvakt och fick sin bäste center huvudtacklad av Rahimi-kopiant Hellström.

Men, DIF kommer bli bra under Kimby. Tycker han är seriens bästa tränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jacob Markström var tydligen en trött rackare förr i tiden.
Kommentera