Brynäs IF

722767 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728897

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag försöker ofta vara försiktig kring att hylla sportchefer, alldeles oavsett vilka dom är, men det är hatten av om Alcén får in Söderström också. Söderström + Persson hade varit ett stort lyft för backsidan.

Bredden på forwardssidan skulle också behöva åtgärdas, men det är väl där den största besparingen ligger den här säsongen. Kanske kan det åtgärdas under säsongen om en billig lösning uppkommer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag tycker att man bör hylla när man gjort sig förtjänt av det. Alcén var väldigt bespottad först, men har sedan gått från klarhet till klarhet och idag skulle jag säga att jag är trygg med att han rattar skutan.

Håller dock med om att en forward eller två hade gjort bygget bättre och bredare. Samtidigt vet vi ju inte vad alla nya spelare som kommit in kostar heller. Dock har vi ju inte kört någon fansens värvning i år heller (så vitt jag vet). Det går säkert att skramla till någon om Brynäs vill och behöver.

En sån som Olhaver i Mora (gillade honom skarpt förra säsongen) hade ju gjort mycket för bredden i botten 6 kan jag tycka. Han kostar nog inte så mycket i lön och Mora behöver ju dessutom rätt omgående få in pengar. Skicka dit en talang eller två på lån som tack för att vi får köpa loss honom och lös det bara.
Kommentera