Brynäs IF

722778 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728948

Sv: A propósito de nada
JawKee: Tycker Lindsteins stora problem är att han är så pass ojämn. Han blandar kanoninsatser med bottennapp för ofta och är överlag för slarvig med puck i egen zon.

Det finns lite att jobba på, men han är bara 19 också. Tyckte han var en av våra bästa backar i kvalet när vi degraderades.

Jag tänker ge honom en till säsong innan jag dömer ut honom helt. I år lär han få jobba hårt för en plats som en av sex backar, det tror jag kommer bli bra för hans utveckling.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det är just det jag menar, lägstanivån har det inte hänt så mycket med. Och precis, viktigt att han får lite konkurrens. Därför skulle jag nog sätta honom som sjunde om det kom till det. Dömer inte ut honom. Men det är farligt om man ger någon en permanent plats pga en draft och för att han är en talang. Också farligt att tänka "nu kommer det. Nej nu kommer det. Nej nu kommer det" säsong på säsong. Även om vi inte är där än. Men samtidigt, jag sitter hemma i soffan och arbetar inte för Brynäs av en anledning. Jag har gärna fel :D alltid gillat Lindstein. Men jag tror det finns mycket hos Andersson med
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Håller med - vi talar om en tonåring. Han kan växa ut. Simma lugnt.
Kommentera