Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2729661

Sv: A propósito de nada
Har haft det hektiskt på jobbet och missar både match och nästan allt skriveri härinne.

Någon som skulle vilja vara snäll och summera spelet i matchen lite kortfattat?

Var Modo dåliga eller var vi bara bra?

Betyg på spelare hade vart skoj med om någon skulle vara sugen över lag ☺️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Riktigt nöjd med matchen, men vill nog se oss möta några fler SHL lag först och se om vi orkar fortsätta spela så intensivt.

Absolut nöjdast med att vi verkar lite jobbiga och ettriga att möta, något jag efterfrågat i många år. Förra året så behövde vi väl inte vara så jobbiga mot alla motstånd utan kunde leva lite på individuell skicklighet. Tycker att vi är ganska stabila defensivt, trots lite klen och smal backsida. Men om detta är det nya så är jag väldigt nöjd och det bör nog räcka till ingenmansland, eller lite mer. Men som sagt, vill ha betydligt större arbetsprov och även se hur vi reagerar när det inte fungerar mot bättre motstånd. ”Försiktigt positiv”.

Vill ha både Söderström och Persson i laget, då skulle backsidan se riktigt bra ut även om det kanske egentligen var en försvarsgeneral man var ute efter (Benn?). Trenden i NHL verkar gå mer mot tvåvågsbackar och färre renodlade offensiva/defensiva backar som kompletterar varandra.

Tycker Silfverberg är helt fantastiskt nyttig, tror han underhöll tre modoiter själv vid sargen en stund idag.

Källgren är lite ”Växjötråkigt” stabil, inte alls spektakulär och gör inte mycket väsen av sig men tar allt han ska och lite till. Precis vad vi behöver!

Sedan ser Kopacka ut att hantera SHL-motstånd bra (dock litet arbetsprov). Indrasis, fantastiska passningar även om det ibland blir någon indianare, men får väl leva med det…

Lindblom och Trivigno tror jag kommer växa.

Skulle väl kanske, förutom nämnda backar, bara sätta frågetecken på MV Persson och möjligen att det kanske saknas någon breddforward.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu håller vi tummarna för att AB’s nyhet stämmer och det blir en rejäl värvningsfredag imorgon!
Kommentera