Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2729679

Sv: A propósito de nada
Scerban: Är ju vanligt att två leftare spelar tillsammans, så två rightare borde ju kunna göra det också? Förra året var t.ex. Kinnvall vår enda rightback. Är väl generellt färre som spelar med högerfattning än vänsterfattning så är säkert därför man sällan ser två rightare i samma backpar och kanske är de därför mindre vana att spela till vänster som du säger, men tror inte det behöver vara ett stort problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Det var lite det jag fiskade efter. Eftersom det finns många fler leftare än rightare är det givet att många leftare får spela "off-hand". Rightare tänker jag mig inte är lika vana vid det. Tänker mig att det inte är någon big deal, men skulle annars kunna tala för att man väljer att spela Larsen istället för Persson...vilket vore lite trist tycker jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En kul sak var att Modos tränare sa att det var ett fall framåt för dem jämfört med matchen i tisdags.

Hade Brynäs blivit så utspelade som Modo blev igår (4-1 var ju i rejäl underkant) och Gällstedt hade sagt så hade jag blivit rejält frustrerad. Vet att J F K diskuterat att han hört rykten om att Gällstedt inte ställer krav på sina spelare och att träningarna är av låg kvalitet. Kollar man matchen igår var Brynäs inte bara betydligt skogigare, de var också mer strukturerade och vann alla närkamper.

Sen är det bara träningsmatch. Men samtidigt är det genrep, och någon slags indikation brukar genrep ge.

Nu är det bara att hålla tummarna för D’Astous och Söderström.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Tror det löser sig självt till en början. Man lär inte vilja ösa istid över Söderström direkt när han inte har spelat träningsmatcher eller knappt har hunnit träna med laget, om han nu blir klar innan premiären.
Kommentera