Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2729873

Sv: A propósito de nada
OveJärnkrok: att klanka ner på spelare i ens förening om dem misslyckas med något när man ”duellerar” mot ett annat lag är en sak enligt mig.

Nästan varje nyförvärv har väl kommunicerats från andra innan Brynäs själva gjort det?

Men kommunikations avdelningen har ju vart under all kritik dem senaste åren och det flyger anställda ut och in från den avdelningen. Man kan kräva god kommunikation från den avdelningen när man är supporter, medlem. Tycker jag, gör inte du det så gör du ju inte det ☺️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: "Nästan varje nyförvärv har väl kommunicerats från andra innan Brynäs själva gjort det?"

Har varit ett antal nyförvärv senaste åren som inte florerat som rykten i media överhuvudtaget innan vi värvat dem, D'Astous är ett exempel jag kommer på spontant. Nämn någon förening där det aldrig läcker ut namn till media innan det är helt klart.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Min kritik berörde ju en spelare som betett sig illojalt mot Brynäs IF. Köper såklart att man har olika åsikter, men då ska vi ha samma måttstockar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Brynäs kan bara kommunicera ut nyförvärv när alla är påskrivet och klart. Tidningarna behöver inte vänta på det. Löjligt att kalla det för skandal när det betyder att Brynäs kommunikationsavdelning gör sitt jobb på ett korrekt sätt.
Kommentera