Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730303

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Otroligt stort att få hem Söderström redan nu. Han har ju dessutom tränat med laget tidigare under försäsongen så man bör ha en god förståelse för vilken nivå han håller.

Det ska bli väldigt intressant att se hur Brynäs kommer att spela. Man borde ha goda möjligheter att vara spelförande, åtminstone mot lagen på den nedre halvan. Backsidan är extremt spelskicklig och skridskostark.

Lätt att bli girig nu, men jag hoppas fortfarande att man kontrakterar Victor Persson och en till forward. Lyssnade på en utförlig intervju med Färjestads tränare idag, han berömde Ljungkrantz utveckling där men mellan raderna sa han samtidigt att han får svårt att platsa. Han skulle ju gå rakt in i Brynäs lag, i typ tredjelinan, tror jag. Vore värt att försök - även om man i den bästa av världar snappar upp något från den nordamerikanska marknaden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja just Ljungcrantz kommer inte spela mkt som det ser ut nu i vårt bygge
Brynäs är ett alternativ , alternativ två jag hör i korridorerna är toppkedja och PP i ett allsvenskt lag. Det sistnämnda tror jag är mer utvecklande för honom , men kanske inte lika roligt mentalt och kanske ses som ett tillfälligt steg ner.

Vi får se, han spelar till 99% säkerhet inte i Färjestad hela denna säsong iaf
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, sicken tur att MoDo inte bara tackat nej till Challe utan nu även till Söderström…😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Kontraktera Persson, låna ut Larsen och bryt med Johannesson.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: tycker inte ljungkrantz ska hem igen känner mig klar där tar hellre något från AHL då
Kommentera