Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730523

Sv: A propósito de nada
Peja: Hoppas verkligen att man gör klart med Persson snart. Premiären är inte långt borta nu och alla verkar rörande överens om att Persson > Larsen är att föredra.

Korttidskontrakt eller ett kontrakt över säsongen spelar ingen roll. Han blir en bra breddvärvning i värsta fall. Tror även han rankar en säsong med sitt hjärtas Brynäs högre än något annat.

Samtidigt kanske ett korttidskontrakt är bäst för hans utveckling. Han lär ju inte vara bättre än åttondeback när alla är friska?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Läste på annat ställe att Persson har ett 2-månaders kontrakt på bordet att ta ställning till. Sanningshalten i det är dock oklart för mig. Men hoppas på det då han skulle bredda backsidan på ett fint sätt och alla har nog sett att han är långt bättre än Larsen.

Sannolikheten för en helt frisk backsida när Djoos/D’Astous väl kommer tillbaka är väl inte jättestor och samtidigt ska ju Lindstein på JVM. Så förhoppningsvis slutar det med kontrakt hela säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Man skulle ju också kunna skriva ettårskontrakt med Persson för att redan nu kunna skeppa Larsen och Johannesson, när den sistnämnda blir skadefri. Han borde väl vara lika dyr (billig) som en av dom, men sammantaget blir naturligtvis Persson och Söderström dyrare än Larsen och Johannesson. Varken Brynäs eller Larsen själv tjänar ju på att han är SHL-kontrakterad när han är så pass långt ifrån att hålla måttet i dagsläget.
Kommentera