Brynäs IF

722733 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730565

Sv: A propósito de nada
Gavve: Lågbudgetalternativ skulle kunna vara Wännström eller Ljungkrantz. Listade många alternativ häromdagen men ser 4 AHL-forwards som borde kunna vara SHL-aktuella.Alla har spelat med tidigare Brynäsare som bör kunna ge referenser, men det behöver ju inte nödvändigtvis betyda att de ger positiva referenser, kan också vara ett bra sätt att undvika fel karaktärer.

Dave Gust. 30-årig rightare som ryktades till Brynäs för ett tag sen. Stor poänggörare i AHL och ingenting tyder på att han kommer att ta sig till NHL.Har spelat litegranna med Noel Gunler, men oklart hur tight han är med Brynäs nuförtiden.

Gerry Mayhew. 31 bast. Liten rightare som beskrivs som en energisk och poängstark spelare med ett bra skott. Kevin Clark-vibbar av beskrivningen. Har 57 NHL-matcher varav 40 var tillsammans med antingen Silfverberg eller Lindblom. De bör kunna ge referenser.

Cole Schwindt. Bara 23 år. Fysiskt spelande powerforward Kanske inte otänkbart att han blir kvar där borta, men ingenting är ju påskrivet nu.

Brayden Tracey. Också bara 23 år. Tidigare förstarundare som verkar ha dumpats av Anaheim under sommaren. Har spelat flera AHL-säsonger tillsammans med Axel Andersson och måste ju ha varit på NHL-camper tillsammans med Silfverberg flertalet år.

Samtidigt kan jag se en fara med att värva en till forward som förväntar sig att spela powerplay, det börjar bli trångt där nu. En spelare som Austin Wagner kanske inte förväntar sig det och har egenskaper som Brynäs behöver, mycket därför som jag hoppas på just honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ljungkrantz skulle bredda laget bra tror jag. Säkert ok prislapp med. Han har en del offensiva spetskunskaper som många andra breddvärvningar saknar, det såg vi i Almtuna inte minst med 32p på 44 matcher. Bör Alcén faxa Wallin och göra en deal?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Wännström kanske då? Jag blir lite fundersam på hur mycket pengar vi har kvar? Måste ju vara inne på sista dollarn snart? Men håller med dig om att man kanske gärna ser en till in. Samtidigt som jag tror Ohlsson fixar det bra. Men det är ju så klart vid skador som det är mest oroande...
Kommentera